اسموتی توت فرنگی با گرده
نوامبر 8, 2018
ماسک جادوی مصری با گرده و عسل
ژانویه 16, 2019

مواد لازم

1 قاشق چای خوری گرده گل

1 فنجان خرده کاکائو

1 قاشق چای خوری پودر کاکائو

2 فنجان گردو

1 فنجان بادام زمینی خام

2 و ½ فنجان خرما

 ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی

تجهیزات

چرخ گوشت

مخلوط کن

تابه

طرز تهیه

ابتدا کاکائو را آسیاب کنید و با پودر کاکائو مخلوط کنید

هسته خرما را جدا کرده و خرما و بادام را جداگانه خرد کنید

گردو را در مخلوط کن بطور کامل خرد کرده ، کاکائو ، گرده و نمک را به آن اضافه کنید.

در آخر خرما را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا بصورت خمیر کیک در آید

مخلوط  را در یک کاسه بریزید و بادام را اضافه کنید. سپس به آرامی مخلوط کنید. مخلوط را به آرامی ورقه ورقه ورقه کنید. 1 قاشق چای خوری کاکائو را در روی مخلوط بگذارید و به آرامی مخلوط کنید. ظرف را ظرف 30 دقیقه تا یک ساعت را در فریزر قرار دهید.

از فریزر خارج کنید و کیک را روی تخته گوشت تکه کنید و برای تزئین از بادام و گرده استفاده کنید و کیک را تا زمان مصرف در فریزر نگهداری کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود/ثبت نام